Кінотеатр під відкритим небом у парку Шевченка

Кінотеатр під відкритим небом у парку Шевченка

У парку Шевченка на Набережній Тернопільського ставу (так званих "Єлісях") щоденно працює кінотеатр під відкритим небом. Клич друзів та проводь літо весело.

Афіша на найближчі дні:

Вівторок, 27 серпня "7 днів і ночей з Мерилін" 20:30 - 22:10 1 год 38 хв - біографічний, драма - Британія, США
 

Неперевершена, сексуальна і легендарна Мерилін їде до Англії на зйомки фільму. Вона зачаровує всіх навколо, і в тому числі - юного асистента Коліна. А що відчуває Мерилін? Чи може вона закохатися в недосвідченого юнака? 40 років потому Колін напише свої знамениті щоденники, які лягли в основу картини про неймовірний тиждень кохання.

 

"Шоу Трумена" 22:20 - 00:00 1 год 41 хв - фантастика, драма, комедія - США

Усе своє життя Труман, навіть не здогадуючись про це, цілодобово проводить перед об'єктивами телекамер. Він безвиїзно живе і працює на маленькому острові, який насправді є знімальним майданчиком і населений акторами шоу, головним героєм якого і є Трумен...

Середа, 28 серпня "Зелена книга" 20:30 - 22:40 2 год 10 хв - біографічний, драма, комедія - США

У 1962 році простого викидайла італійського походження Тоні наймають водієм на час туру одного з найкращих піаністів світу, афроамериканця, півднем США, де панують расистські погляди. Дорогою вони користуються "Зеленою книгою, що містить інформацію про безпечні місця для "кольорових"..

"Приборкання норовливого" 22:50 - 23:30 1 год 46 хв - комедія - Італія

Фермер Еліа, старий парубок, дуже грубий та неприязний до панянок. Одного разу йому доводиться пустити в дім красуню Лізу. Заінтригована, Ліза вступає з ним в протистояння і намагається приборкати. Складний характер фермера привертає витончену і розпещену городянку Лізу...

Четвер, 29 серпня "Війна проти всіх" 20:30 - 22:10 1 год 37 хв - комедія, кримінал - Великобританія 
 

Правоохоронці - опора держави і надійний захист всіх мирних громадян. Але що робити, якщо навіть співробітники поліції підводять очікування людей і перш за все вирішують власні проблеми? Несподівано герої дізнаються, що в їхньому відділенні є конкурент - колега, який ще більш нахабно порушує закони..

"Дуже страшне кіно" 22:20 - 23:50 1 год 28 хв - комедія, пародія - США

Після того, як група тінейджерів - Сінді, Боббі, Баффі, Ґреґ, Рей, Куций і Бренда - випадково збивають своїм автомобілем людину, вони вирішують кинути його в озеро, і ніколи більше не говорити про це. Рік по тому людина в масці вбиває їх одного за одним. Вони вирішують з'ясувати, хто ж вбивця, маніяк ближче до них, ніж вони всі думають?

 

П'ятниця, 30 серпня "Донька мого боса" 20:30 - 22:00 1 год 30 хв - комедія, мелодрама - США
 

Строгий начальник просить свого безвідмовного молодого співробітника доглянути за його будинком протягом одного вечора. Добросовісний хлопчина змушений погодитися, до того ж, йому дуже подобається симпатична дочка боса.

"Втеча з Шоушенка" 22:10 - 00:20 2 год 22 хв - кримінал, драма - США

Енді Дюфрейн, віце-президент солідного банку, засуджується до двох довічних ув'язнень за обвинуваченням у вбивстві дружини і її коханця. Він відбуває ув'язнення в тюрмі Шоушенка, де проходить усі кола пекла, проявляючи незвичайну мужність, завзятість і холоднокровність. 

Далі буде...

1. Перегляд фільмів - безкоштовний

Якщо ви зі своїм пледом/каріматом - вхід абсолютно вільний

2. Оренда пуфа - 60 грн.

Для комфорту надають м'які крісла з пледами

3. Бронювати пуфи потрібно заздалегідь

Кількість місць обмежена

4.В дощ не працюють

Але завжди попереджують про це всіх, хто забронював місце

5.Попкорн, снеки, гарячі напої, коктейлі та ін.

Це все є на барі

6. Кальян під час фільму

Такого ви не знайдете у жодному кінотеатрі

7. Pet-Friendly

Переглядайте фільми зі своїми улюбленцями

Бронювання за тел: 099 564 16 29

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення