«Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк

«Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк

Всі анонси від: Nа пошті

☝️ Креативний кластер Nа пошті продовжує підтримувати молодих митців, популяризувати мистецтво та робить доступною сучасноу культуру для містян!

😊🧡 Щиро запрошуємо 10 травня о 18:00 на відкриття дебютнюї персональної виставки 🖼 Марії Панасюк в укритті Креативного кластеру Nа пошті, що по вул.Коперника, 4, #Тернопіль!

Експозиція триватиме до 23 травня. ✅Вхід вільний

Марія - студентка Тернопільського кооперативного коледжу. факультет графічного дизайну.

☝️ Дівчина працює у стилі сюрреалізму, прагнучи показати фантастичні чи нелогічні ідеї та образи, які виходять за межі звичайного свідомого мислення. Цей стиль часто є відображенням сновидінь, асоціаційних звʼязків та несподіваних комбінацій елементів, щоб створити незвичайні та вражаючі твори мистецтва. 

📍 «Зазвичай, я працюю, коли знаходжусь наодинці з собою,що допомагає мені краще концентруватися та відчувати повну свободу у тому, що я можу зобразити. Оскільки у роботах переважають червоні та чорні кольори, інколи люди вважають їх агресивними або темними відтінками. Але мої картини не несуть ніякого негативу. Навпаки, я б хотіла, аби вони викликали приємні емоції та естетичне задоволення у глядачів»

✅Назва «Клітини мозку» вказує, що теми для картин є моєю особистою ідеєю, яка несподівано зʼявляється у моїй голові. 

📍Своїми роботами я би хотіла показати, що мистецтво може бути різним та показувати різні сторони людського мислення,яке на мою думку немає границь, та що можливо відображати свої образи з підсвідомості на папері чи полотні»

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення