Конкурс "Великодні візерунки"

Конкурс "Великодні візерунки"

Конкурс "Великодні візерунки" триватиме у "Подолянах" з 20 березня до 20 квітня.

Кращих визначатимуть у номінамаціях "Найкраща писанка", "Найкраща великодня композиція" та "Найкращий великодній малюнок".

Для охочих опанувати старовинне мистецтво писанкарства в холі ТРЦ "Подоляни" 20, 21, 27, 28 березня та 3, 4 квітня о 16.00 відбуватимуться безкоштовні майстер-класи. Волонтери ГО "Молода просвіта" розповідають дітям про історичні та регіональні особливості великодніх традицій. Кожен урок розпочинається з молитви, в процесі створення писанки використовують лише натуральні матеріали – бджолиний віск, яйця, природні барвники.
- Сьогодні як ніколи важливо підтримувати та розвивати українські традиції, щоб кожна маленька дитинка розуміла, що вона є Українцем  - носієм української мови та культури. Головне завдання передати дітям нашу багату культурну спадщину і виховати дітей справжніми патріотами. Саме тому ми щорічно організовуємо та проводимо у "Подолянах" і Парад вертепів, і майстер-класи з писанкарства, - каже власник торгово-розважального центру Василь Чубак.

Підведуть підсумки конкурсу "Великодні візерунки" та нагородять переможців 25 квітня о 17.00 в холі ТРЦ "Подоляни". На переможців чекають подарунки.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення