Концерт Brutto у Чорткові

Концерт Brutto у Чорткові

Сергій Міхалок та гурт Brutto продовжують тур "Партизан рок". На черзі - концерт у Чорткові у клубі Park Club 13 травня. Початок - о 19.00. Квитки - 90 грн.
Триває великий всеукраїнський тур Brutto – нового революційного гурту Сергія Міхалка (ex-Ляпис Трубецкой).  Позаду – більш 25 міст, аншлаги в залах і публіка, що знала напам'ять і підспівувала пісні російською, білоруською та англійською мовами. Brutto - розриваюча, невгамовна і зминаюча все на своєму шляху енергія. Побачити та відчути її можна на нових концертах гурту в травні.
Стиль Brutto - маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний. Виступ гурту - це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів.
- Мої пісні "Не Биць скотам", "Рабкор", "Броненосец", "Грай", "Воины света" - лунали на барикадах і, сподіваюся, хоч трохи, але допомогли перемогти! - каже лідер гурту Сергій Міхалок. Тут був я та інші білоруси. І деякі загинули за свободу Братів Українців! Тепер зі мною могутні хлопці з Brutto! Ми приїхали в Україну і будемо словом, а якщо треба, - і ділом допомагати Майдану відстояти свої ідеали! Будзь смелым и Весна прыйдзе! Наша Возьме!
До речі, двоє учасників гурту - українці (одесити), а плейлист складають окремо для кожного міста. Однак, на кожному концерті лунає сингл "Гаррі".
 Квитки можна придбати онлайн: http://www.concert.ua/eventpage/brutto-chertkov.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення