Концерт Dan Balan у Тернополі

6 березня на сцені палацу культури Березіль із концертом виступить неймовірно харизматичний співак Dan Balan.

Придбати квитки на концерт можна онлайн на нашому сайті.

 

Dan Balan вважається унікальним артистом, адже молода людина є не тільки вокалістом, автором музики і текстів власних пісень, а й продюсером. А його слава мультиінструменталіста облетіла півсвіту.

Дан Михайлович Белан - молдовський музикант, колишній соліст групи O-Zone в даний момент проживає в Нью-Йорку, володіє румунською, російською та англійською мовами. Перший і єдиний молдавський музикант, який був номінований на премію «Греммі» в якості співавтора хіта «Luve Your Life» у виконанні американської співачки Ріанни і репера T.l.

Творчий шлях молодого музиканта теж досить яскравий - BALAN заснував молдавську групу O-zone. Він же - написав і спродюсував композицію «Dragostea Din Tei», яка в 30 країнах протрималася на першому рядку чартів.

Серед партнерів DAN BALAN найвідоміші фігури шоу-бізнесу: Е. Вілкова, В. Брежнєва, Дж. Дж. Пуїг, Andrea Bertolini, Rihanna, TI, Tony Maserati, Hype Williams, Isobel Griffiths, Jesse Dylan, Brasco, Bob Clearmountain, Chris Elliott, Chris Lord-Alge і інші.

Квитки: 270-1150 грн.

Коментарі до події (1)
Отримуйте
регулярні оновлення