Єгор Грушин з концертом у Тернополі

Єгор Грушин з концертом у Тернополі

Всі анонси від: Тернопільський театр ім. Т. Г. Шевченка

До Тернополя із концертом знову завітає Єгор Грушин. Подія відбудеться 13 лютого в Тернопільському драматичному театрі!

Заплануйте собі в календарі 13 лютого, адже ми підготували для вас спеціальний концерт неокласичного композитора та піаніста Єгора Грушина з презентацією нового альбому у Тернопільському Драмтеатрі!

З неокласикою ви можете відпочити, розслабитись, забутися, відпустити, заплющити очі і насолоджуватись приємними гармоніями, які часто асоціюють з "бальзамом для душі". Ми хочемо забезпечити всі умови для цього - атмосферу, емоції і зробити цей вечір незабутнім для кожного з вас. 

За 8 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував світу 5 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, один "живий" альбом та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів. Окрім цього, восени 2016-го року композитор отримав відзнаку за розвиток культури і потрапив в ТОП-100 найвпливовіших людей Львівщини за версією інформаційного агентства «Медіастар».


13 лютого Тернопіль нарешті знову отримає нагоду пройнятись акустичним полотном музиканта-віртуоза, який проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю. Нова програма у супроводі струнних.

Його  релізи  "Inside", "Absolution", "Dominicano"  посідають перші місця в чарті української інструментальної музики.

У кожній композиції прописані глибокі історії та істини. Стиль композитора - сучасна класика, поєднання неокласицизму та мінімалізму. Протягом своєї творчості Єгор Грушин провів понад 200 концертів, є автором саундтреків до п'яти вітчизняних фільмів, та випустив чотири хітових альбоми.

Вартість квитків: 290-490 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення