Концерт гурту "Бріо"

Тернополян запрошують на концерт гурту "Бріо". Відбудеться він 30 травня в Тернопільській філармонії. Початок о 18.30.

У концерті візьмуть участь К.Тараненко-гітара, О.Караім-вокал та Камерний оркестр обласноі філармоніі, диригент А.Голодрига. Фольклорна музика у джазовій обробці є візиткою тернопільського джаз-фолк гурту Brio. Чистий фолк, вважають учасники гурту, потрібно осучаснювати. Так він стає цікавішим для нинішнього слухача.

П'ятеро учасників гурту Brio працюють разом менше року. Та за цей час вже отримали чимало пропозицій про співпрацю від розважальних закладів і закладів культури. Запрошують їх і за кордон.

- Усі ми були знайомі давно, з Львівської консерваторії. Добре знали здібності та потенціал одне одного. Закінчивши навчання, ми опинилися перед вибором: чи шукати заробітки від випадку до випадку, чи займатися однією серйозною справою, чи взагалі змінювати професію? Ми обрали другий варіант - створили власний колектив.
Важливо й те, що всі ми натхненні музикою угорського скрипаля Робі Лакатоша. Він не тільки талановитий віртуоз, а й універсальний аранжувальник і композитор. У світі Лакатош відомий поєднанням класики, угорсько-циганських мотивів і джазових тем.
Перекладач Google для компаній:Translator ToolkitІнструмент перекладу веб-сайтівПошук на світовому ринку

Послухати нотки всіх інших відрізних нить про особистісне зростання певного періодичного виду зошита матиме деякі відображення в системі національного відродження та лише деякі невідомі нотки відображення в стилі наявності.

Матиме змогу відобразити лише наявні риси.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення