Концерт "Ліга сміху"

Концерт "Ліга сміху"

Півфінал на біс влаштують глядачам три команди, учасники наймасштабнішого гумористичного проекту України "Ліга Сміху". Концерт буде у ПК "Березіль" 1 грудня. Початок - о 19.00. Квитки: 150-350 грн.
"Ліга Сміху" - новий проект, нові обличчя та нові зірки! - розповідають організатори. - У ньому беруть участь найдосвідченіші та найталановитіші колективи зі всієї України, які пройшли жорсткий відбір і вибороли право називатись найсмішнішими командами країни. З 237 команд, які взяли участь у фестивалі, тільки 12 потрапили у телевізійний сезон і тільки шість - до півфіналу.  
Для тернополян виступатимуть:
"Заинька" (Запоріжжя) - харизматичні і повні шарму гопники. Досвідчена команда, яка вже брала участь у різноманітних гумористичних проектах і тепер сильно заявила про себе у "Лізі Сміху".
"Трио Разные и ведущий" (Київ) - чарівливе дівчаче тріо з неповторним жіночим гумором та чудовою акторською грою, яке дуже вдало підкреслює ведучий-конферансьє.
 V.I.P. (Тернополь) - найяскравіші представники західноукраїнського гумору і улюбленці тернополян. Мабуть, найдосвідченіша команда у "Лізі Сміху".
- Концерт "Ліги Сміху" - це яскраве, веселе та атмосферне дійство, яке гарантує гарний настрій! - додають організатори. - Ведучий - один із зіркових тренерів проекту Сергій Сивохо.
Квитки - у касі ПК "Березіль" та на karabas.com.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення