Концерт "Маски в кубі"

Концерт "Маски в кубі"

Ювілейний концерт "Маски-шоу. 30 років на сцені" буде у драмтеатрі 6 листопада. Початок - о 19.00. Квитки: 100-270 грн.

"Маски" радують своєю творчістю ось уже 30 років. Засновником та постійним керівником одеської комік-трупи є Георгій Делієв. В основі унікального стилю "масок" - класичні традиції театру абсурду, театру Дель Арте та європейської клоунади. Талановиті актори, у кожного з який свій яскравий образ, вражають безмежною фантазією, непередбачуваною хореографією та неймовірними трюками.
Гумористи представлять програму "Маски в кубі". Це блискуча комедія без жодного слова про перетворення фантазії в реальність, а реальності у фантазію. Глядачі побачать спектакль-сон, де сюжетна лінія розчиняється у безперервному потоці свідомості. Тут дорослі стають дітьми, а все серйозне перетворюється в абсурд. Смішні до божевілля сцени змінюють красиві філософські образи та неочікувані трюки. Як один сон переходить в інших, настрій спектаклю змінюється від скетча до скетча. Вистава дозволить подивитись на світ іншими очима, знайти в героях себе, а героїв - в собі...
- Головна ідея постановки в тому, що ми всі прагнемо отримати свободу, але дуже часто стаємо рабами своїх же стереотипів, - каже Георгій Делієв. - "Маски в кубі" розширюють межі сприйняття, кожен може побачити тут щось своє чи про себе. Наше завдання - створити те, що неможливо пояснити словами, але це розчулює до глибини душі.
Для тернополян виступатимуть: Георгій Делієв, Борис Барський, Наталія Бузько, Олександр Постоленко, Ігор Малахов, Михайло Волошин та інші актори театру.
Квитки - у касі драмтеатру, на karabas.ua та kasa.in.ua.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення