MONATIK у Тернополі

4 червня в БК "Березіль" о 19:00 найхаризматичніший і неповторний співак MONATIK

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ MONATIK ART ОБОРОНА?

  1. Кумир мільйонів українців.

  2. Нова масштабна концертна програма.

  3. Фантастична атмосфера єднання та дружнє спілкування з улюбленим артистом.

КОНЦЕРТИ MONATIK В РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРУ ART ОБОРОНА

MONATIK – зірка української поп-сцени, талановитий виконавець та трендсеттер. Пісні артиста співає вся країна, а неймовірні концертні шоу запалюють серця. Від початку повномасштабного вторгнення артист постійно проводить благодійні концерти та різноманітні акції, метою яких є збір коштів на допомогу українцям, які постраждали від дій окупантів, та для потреб фронту.

НАЙКРАЩІ ТА НОВІ ХІТИ, А ТАКОЖ ЧИМАЛО ЯСКРАВИХ СЮРПРИЗІВ НА КОНЦЕРТІ MONATIK У ВАШОМУ МІСТІ

Благодійний тур ART Оборона – це концерти у великих та маленьких містах України, основна мета яких – допомогти дітям та родинам зі звільнених та прифронтових територій. Тур ART Оборона є спільною ініціативою артиста та Фонду «Твоя опора».

MONATIK вирушає у масштабний тур, аби провадити справжню арт-терапію для всіх, кому сьогодні необхідне додаткове джерело енергії та наснаги. На концертах прозвучать нові композиції MONATIK, а також улюблені та «відремонтовані» стовідсоткові хіти попередніх років. Очікується багато приємних сюрпризів та спеціальних гостей зі світу музики. В рамках зустрічей будуть проводитися благодійні аукціони та інші важливі активності.

Тур ART Оборона відбувається за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Тож серед запрошених на концерти – українські герої, рідні військовополонених, волонтери.

Квитки на оголошені раніше стадіонні концерти MONATIK залишаються дійсними, і концерти обов’язково відбудуться після перемоги.

До зустрічі!

  • Тур MONATIK “ART Оборона” проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що знаходяться на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і наших волонтерів.
  • Основна місія туру “ART Оборона” збір коштів на гуманітарну допомогу українцям, що страждають від повномасштабного вторгнення російських військ на території України.

    Завдяки нашим воїнам ЗСУ та сильним і незламним українцям артист зустрінеться зі своїми шанувальниками у Львові, Івано-Франківську, Полтаві, Запоріжжі, Сумах, Луцьку та інших наших рідних прекрасних сильних містах України. Вже понад рік артист дає не тільки благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати більше ніж 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових зонах для наших військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах.

    Основною ціллю Всеукраїнського туру MONATIK “ART Оборона” є спільна ініціатива артиста з Фондом “Твоя опора” - збір коштів на допомогу дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій України. Протягом кожного з концертів будуть додатково проводитися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців, що будуть реалізовуватися в колаборації з партнерами “Наше радіо”, “МУЗВАР” та Музичний телеканал “М1”.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення