Концерт ЯрмаКа "Своє кіно" у Тернополі

Концерт ЯрмаКа "Своє кіно" у Тернополі

Всі анонси від: НК Pulse

YARMAK - це виконавець, якого не побачиш на червоних доріжках чи телевізійних шоу, його кліпи рідко з’являються на музичних каналах, але це не заважає йому бути одним із найвідоміших музикантів нашої країни.

Співак Ярмак зі "Своїм кіно" завітає у Тернопіль 8 листопада. Концерт відбудеться у нічному клубі Pulse. Початок о 21.00. Вартість квитків від 200 грн.

Починаючи з першого альбому, назва якого «ЯсЮтуба», артист відразу дав зрозуміти, що його середовище - це свобода! Завдяки сучасним інтернет сервісам кожна людина, при великому бажанні, може стати зіркою, показваши свої вміння всьому світу. Приклад цьому - музична кар’єра YARMAK-а. Більше 30-ти кліпів, 300 мільйонів переглядів на YouTube, 2 сезони серіалу у співпраці з телеканалом НЛО, повні зали по всій країні, серед яких п’ятитисячний майданчк Stereoplaza, що далі? А далі «SVOE KINO»

Пісня Ярмака "Тут мій дім" зачепить за живе кожне серце... Послухайте...

Я дуже люблю музику, але не менше я люблю кіно і весь знімальний процес. Я був режисером і автором ідей всіх своїх кліпів, тепер треба рухатись далі. Я не хочу працювати з телеканалами, які обмежують тебе в часі, ресурсах, мові і цензурі, тому ми прийняли рішення своїми силами зняти серіал, в якому люди будуть говорити так, як це відбувається в реальному житті. По справжньому! Ми завжди викладали свої роботи безкоштовно для своїх слухачів, тому взявшись за великий і доволі дорогий проект ми вирішили вперше попросити допомоги у наших шанувальників. Кращий спосіб підтримати наш ютуб-серіал - це купити квиток на концерт у своєму місті. Всі зібрані гроші підуть на реалізацію нашого проекту в повному масштабі! 21 вересня в історичному літньому кінотетарі «Зелений театр» ми презентуємо першу серію, а також зіграємо концерт у Києві після дворічної паузи  

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення