З метою популяризації традиційних видів спортивної рибалки у Тернополі відбудеться Кубок міста Тернополя з лову риби з криги на мормишку, який запланований на 12 лютого. Початок о 09:00.
Завданням даного заходу є залучення широких верств населення до змістовного та активного відпочинку.
"Аматорський обласний Чемпіонат з лову риби з криги на мормишку проводиться одночасно з Чемпіонатом спортсменів-рибалок 12 лютого 2017 року з 7 до 17год. у м. Тернополі на міському озері. Збір учасників - база "Буревісник".
Учасники
До участі у Чемпіонаті допускаються команди та учасники всіх вікових груп, які подали попередні заявки та одержали погодження оргкомітету. Склад команди - 2 чоловіка.
Умови проведення Чемпіонату
Відкритий аматорський Чемпіонат Тернопільської області проводиться згідно "Правил проведення змагань з риболовного спорту з лову риби мормишкою з криги», є особисто-командними, внесок з кожного учасника змагань - 50,0грн., Діти до 16 років безкоштовно.
7.00-8.30 - реєстрація учасників команд, інструктаж, жеребкування, відкриття змагань;
8.30- 8.45 - перехід до зони лову;
8.45 - старт туру;
11.45 - завершення туру, фініш змагань;
11.45-13.00 зважування риби, підведення підсумків; обід;
13.00-14.00 нагородження переможців, закриття змагань.
Нагородження
Переможці та призери нагороджуються цінними призами, грамотами та медалями.
Фінансові витрати
Витрати, пов'язані з придбанням цінних призів та медалей для нагородження, підготовкою місць змагань, харчуванням суддів та учасників Чемпіонату, за рахунок внесків учасників.
Безпека під час проведення змагань
Відкритий Чемпіонат проводиться у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних заходів та культурно-видовищних заходів".
Заявки
Попередня реєстрація проводиться до 12 лютого 2017 року на сайті ТОФРС та viewforum.php? f = 140
або в магазині "Рибак", або по тел. 0673500235
Особливі умови:
1. Виловлена риба зберігається учасниками у виданих номерних кульках, у зонах вилучається суддями для зважування і зберігається до кінця змагань.
2. Зважування проводиться суддями. До заліку приймається вся виловлена риба.
3. Тривалість змагань - 3 години.
4. Визначення особистих результатів здійснюється за найбільшою вагою виловленої учасником риби на змаганні.
5. Командна першість визначається за найменшою сумою зайнятих місць у секторах членами команд.
6. Нагородження переможців відбудеться на місці проведення змагань, вручення нагород, призів та грамот проводитимуть організатори та спонсори.", - http://www.fishing-club.te.ua/viewtopic.php?f=140&t=5166