Lama

Зробіть своїм коханим і близьким людям подарунок, який вони запам'ятають надовго, - мелодійне побачення з LAMA!
У концертній програмі прозвучать улюблені хіти та нові пісні, чуттєві, романтичні й драйвові композиції.

Музика LAMA - це всесвіт любові. Всесвіт, де любов - породжує любов, де в сприйнятті світу немає ментальних обмежень. Це те, що вміщує в собі всі сенси життя, робить людей вільними, щасливими, дарує простір без обмежень.

Різноманіття пісен LAMA вражає та захоплює: від чуттєвих, романтичних і ліричних хітів до запальних танцювальних.
Автор і виконавиця хітів-бестселерів “Мені так треба”, “Літак”, “Моє Серце”, “Знаєш як болить”, “Привіт, привіт” та інших майстерно й тонко підкреслює власний еталонний музичний стиль унікальним тембром голосу, від якого шаленіють тисячі шанувальників не лише в Україні, а й далеко за її межами.

«Наталю, так тримати! Твої пісні, музика по-справжньому пронизують душу і сердце, адже любов – це не лише радість, це складний емоційний комплекс, який змушує нас мислити і приймати рішення. А без Любові нам би просто не було би сенсу жити...», - зізнаються прихильники LAMA.

  • Кожен концерт LAMA - це гаряча суміш зашкальної енергії, драйву та яскравих емоцій.
  • Її творчість надихає, а серця б'ються в унісон в ритмі великого кохання.
  • Її пісні сповнені глибоких переживань, чуттєвості й особливого шарму, бо «найкраще пишеться, коли закохуєшся чи розлучаєшся. Тоді слова й емоції самі лягають на папір», - переконана виконавиця.

Пісні наших нових реалій LAMA присвячує українському народу та Збройним Силам України, незламністю та силою яких захоплюється весь світ. На думку авторки нового мегахіта "Сильні люди", у цій війні кожен з нас Великовоїн і в кожного громадянина нашої держави є свій фронт, у якому всі виконують свою надважливу місію, наближуючи ПЕРЕМОГУ.

Хочете побувати в епіцентрі свята Кохання, теплої атмосфери єднання і гарного настрою, «там, де є вища любов і немає місця низькочастотним вібраціям»?

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення