LELÉKA  вперше в Тернополі

LELÉKA вперше в Тернополі

Концерт в рамках XVIII міжнародного фестивалю Jazz Bez 2018

Українсько-німецький етно-джазовий бенд LELÉKA – це одне із найяскравіших відкриттів цьогорічного Jazz Bez. Проект народився на початку 2016-го у Берліні. А вже у вересні 2017 року бенд отримав перемогу на легендарному фестивалі етнічної експериментальної музики Creole - Global Music Contest. А ще через півроку музиканти вибороли першу пермію Всеєвропейського молодіжного джазового фестивалю у Бургхаузені - 10. Europäischer Burghauser Nachwuchs-Jazzpreis 2018. Після таких досягнень про гурт почали писати європейські видання:

"LELÉKA, берлінський квартет з українською співачкою був заворожуючим... Якщо цей гурт не прорветься, то жахливо велика кількість речей має піти не так..."
LONDON JAZZ NEWS

"Це голос з аурою, світлим мяким звуком, сповнений потужної природньої сили... Гурту вдалося погрузити публіку у 20-секундне бездиханне мовчання. Якщо музика на це спроможна, і це в залі з 1000 глядачів, то на це є свої причини"
BR KLASSIK

"Музика, що торкає серця та заходить під шкіру... "
Oberbayerisches Volksblatt

І справді, в основу музики, яку створюють ці молоді красиві люди, покладено відомі народні пісні з України, що вдало поєднується з сучасним європейським джазом. Талант і сміливість в імпровізаціях, виконавський професіоналізм, помножені на неповторний український мелос, яким захоплюється весь світ, справляють на публіку магічне враження. Гурт LELÉKA подарує свої виступи у багатьох містах проведення Jazz Bez в тому числі і в Тернополі!

Замовлення квитків за телефоном:
(050) 377 11 15

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення