Літературний вечір "Жінка і Місто"

Літературний вечір "Жінка і Місто" за участі письменниць Мар'яни Савки та Оксани Луцишиної відбудеться у "Бункермуз" у середу, 22 червня. Початок - о 18.00.

Розмовлятимуть не лише про нову книжку Оксани – "Любовне життя", а й про роль жінки у великому місті серед впливу суспільних норм, політичних реалій та хижацьких законів мегаполіса.

Тема жінки та міста особливо близька учасницям зустрічі. У романі "Любовне життя" Оксани Луцишиної місто постає якщо не головним героєм, то основним каталізатором, що впливає на життя мешканців. Дія відбувається тут і зараз: сучасні жінки у великому мегаполісі з усіма його принадами та недоліками.

- Це роман про жінку, як шукає дім у чужому місті, в якому вона не вкорінена, - розповідає Оксана Луцишина. - Пошук дому - завжди драматична тема у сучасному світі, де переміщення з різних причин – заробітчанство, війни, та і просто пошук можливостей - стало ледве не знаком доби. Як навчитися впускати у себе чуже місто, аби воно не зруйнувало тебе, і навчитися любити його і його людей – про це я намагалася написати у цій книзі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення