Lviv Acoustic Fest

Lviv Acoustic Fest

Найромантичніший фестиваль проходитиме у Львові у напередодні Дня усіх закоханих. Приймає event hall "Кіно" 13 лютого. Старт - о 19.00. Квитки - 140-280 грн.

Романтичний коктейль, яким частуватиме Вас Lviv Acoustic Fest напередодні Дня Святого Валентина, заворожить найвибагливіших гурманів акустичної музики. Затамувавши подих у цілковитій тиші ви вслухатиметесь у дивовижну мелодію Любові у стилі independent music. Власне цією атмосферою і цікавий Lviv Acoustic Fest. Нічого подібного ви ніде й не зустрінете, розповідають організатори.

Гратимуть "Один в каное", Bahromа та deliKate.
Трішки меланхолії, душевності, філософії та недомовленості у текстах – головні інгредієнти музичних рецептів від групи "Один в Каное". Львівські музиканти перенесуть на хвилях мелодійних звуків у світ глибоких почуттів. Концерт Один в Каное – унікальна можливість зануритись у таїнство внутрішнього монологу. Тут можна віддатися спогадам і мріям, переживати й осмислювати, обдумувати й по-новому відчувати.

Виступ київської групи із м’якою назвою Bahromа – це своєрідна кардіограма кохання. Тисячі невидимих ниточок між серцями музикантів й інструментами створюють щоразу нове звучання найкрасивіших пісень про Любов. Ці хлопці знають свою справу й змогли би переконати в щирості своїх намірів навіть найбільш капризних дам.

Чуттєвий жіночий вокал, осмислені тексти, музична магія клавішних від групи deliKatе із Харкова. Кожна пісня deliKate має своє забарвлення, свій відтінок закоханості. Це музика, яка зупиняє час. Учасники групи творять з Любов’ю для Щастя та Свободи. Може, на перший погляд і дивакувато, але їм під силу придумувати альбоми через океан, проводити репетиції по Skype і підкорювати публіку одразу.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення