Lviv Yoga Day

Lviv Yoga Day

17 та 18 червня у Львові відбудеться «Lviv Yoga Day» - наймасовіше дійство гармонії, спокою та творчості, на честь святкування Міжнародного Дня Йоги.

Lviv Yoga Day - це наповнений простір для тих, хто шукає відпочинку, душевного затишку та можливості зупинитися і почути себе справжнього у шаленому ритмі сучасного міста. Абсолютно новий формат йога-фестивалю охоплює багато сфер, де кожен з відвідувачів дізнається для себе багато нового зі світу йоги та здорового способу життя, отримає нові унікальні навички. Другий рік поспіль фестиваль збирає прогресивних львів'ян та гостей міста, яких у минулому році було понад 5000.
Одразу дві локації будуть зустрічати гостей та друзів, щоб долучитись у цьому році до міжнародної йога-спільноти: площа Ринок та парк Івана Франка.

Мета
Команда організаторів має на меті ближче познайомити усіх бажаючих з культурою йоги, представити її багатогранність як стиль життя та образ мислення.
Що чекає на вас у програмі:

  • Global Hatha Joga - масове заняття з хатха йоги на площі Ринок.
  • Хатха йога марафон від тренерів з різних куточків України, серед яких В'ячеслав Гуцалюк, Ольга Римська, Юрій Сулик, Едуард Голяк та інші.
  • Лекторії - про суть йоги, медитацію, вегетаріанство і аюрведу.
  • Мантра дайвінг від гурту «АTMASFERA». Також буде залучено до співпраці музикантів та гурти з Норвегії, Румунії, Польщі, що грають в напрямку йога музики.
  • Вегетаріанські майстер-класи від директора та шеф повара першого у Львові вегетаріанського кафе Green.
  • Арт - простір - різноманітні творчі майстер-класи.
  • Дитячий простір - місце, де всі заняття спрямовані на розвиток і гармонізацію внутрішнього стану дитини.

„Йога, як давня фізична та духовна практика, має не тільки оздоровче значення, але й здатність згуртовувати суспільство і виховувати взаємоповагу. Тому сьогодні проведення такого заходу є обов'язковою культурною сходинкою на шляху порозуміння не тільки в нашій країні, а й у світі. „- коментують ідею організатори.

На допомогу міста
Організаторами фестивалю Lviv Yoga Day запропоновано ініціативу ввести заняття йогою замість фізкультури в львівських школах. Управління освіти у Львові підтримало її і зараз ведуться переговори зі школами. Почнеться реалізація з 15 хвилин йога вправ та дихальних практик.

Плануй своє дозвілля на Lviv Yoga Day!

17 та 18 червня
Львів, площа Ринок, парк ім. І. Франка
Вхід вільний.

Дізнайся більше про участь: https://www.facebook.com/lvivyogaday

 

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення