"Люби мене"

"Люби мене"

Мелодраматичну пригодницьку комедію "Люби мене" показують у кінотеатрі "Палац кіно" з 25 лютого. Початок сеансів о 13.15, 16.30 та 18.00.

Жанр: комедійна драма
Країна: Україна, Туреччина
Режисери: Марина Ер Горбач, Мехмет Багадир Ер
Оператор: Святослав Булаковський
Композитор: Бариш Дірі
Художник-постановник: Маркета Корінкова
Продюсери: Олена Єршова та Мехмет Багадир Ер.
Актори: Вікторія Спесивцева (Жолдак), Усан Чакир, Олена Стефанська, Маргарита Кошелева, Гювен Кирач (у багатьох фільмах Фатіха Акина), Сергій Пускепаліс (Срібний ведмідь на Берлінале), Явуз Бінгьоль (Три мавпи – Гран Прі Канського фестивалю)

Саша – приваблива українка – у день свого 33-річчя вирішує покласти край тривалим стосункам з одруженим чоловіком. Впавши у відчай від невизначеності, вона запрошує додому іноземця, маючи на меті завагітніти і більше ніколи його не бачити. Іноземцем виявляється молодий турок Джемаль, що перед весіллям з нареченою, яку знайшли йому батьки, приїжджає з родичами розважитись у Київ. Несподівано Джемаль виявляється чоловіком, з яким Саша вперше почувається справжньою жінкою. Впродовж короткого проміжку часу вони переживають низку пригод, які по-справжньому зближують їх...
Джемаль, який потрапляє в засніжений Київ, незважаючи на мовний бар’єр і пережиті шоки від київських реалій, уперше закохується в таку ззовні незалежну й сильну, а насправді - незахищену й тендітну Сашу. Чи буде шанс у справжнього кохання?

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення