Модна подія Podolyany Fashion

Модна подія Podolyany Fashion

Нові колекції відомих в Україні та за її межами модельєрів: Роксолани Богуцької, Андре Тана, Лідії Яніцької, Кіри Пластініної та багатьох інших модних брендів представлять у concert-hall "Подоляни" 15 травня. Квитки: 50-100 грн.

Вперше в Тернополі одна з найіменитіших постатей в світі моди України, яка гідно представляє нашу державу на світовій арені - Роксолана Богуцька.  Вона створювала костюми для туру "Дикі танці" Руслани, коли співачка здобула перемогу на конкурсі Євробачення,  костюми для  перших леді України. Учасник Ukrainian Fashion Week, Lviv Fashion Week, Fashion Philosophy Fashion Week Poland, куди Роксолана була запрошена як спеціальний гість XVIIІ Міжнародного конкурсу для дизайнерів одягу The Golden Thread ("Золота Нитка"). Бренд Roksolana Bogutska має безліч незмінних шанувальників в Україні і за кордоном. Кожна колекція вражає сучасною енергетикою. Roksolana Bogutska потрапила до переліку 12 найкращих колекцій весна/літо 2010 за версією TheFashionInsider.com Magazine поруч з Chanel, Burberry, Dolce&Gabbana і стала першим українським дизайнером, що був включений до рейтингів авторитетних європейських fashion-ЗМІ.

Андре Тан - успішний український дизайнер одягу, винахідник стилю Smart Couture завоював величезну кількість нагород, одну з яких - гран-прі у конкурсі "10 х 10" отримав з рук самого Пако Рабанна. Проходив стажування в Hugo Boss, навчання в престижному коледжі St. Martins College of Art (London).
Романтичний жіночний та завжди актуальний стиль відомого тернопільського дизайнера Лідії Яніцької  зможуть оцінити глядачі дефіле.
Колекції Кіри Пластініної - це яскравий дизайнерський мікс модних напрямів та трендів.

Половина виручених за квитки коштів піде на купівлю медикаментів для бійців АТО, тож приходьте на показ та допоможіть солдатам.
Квитки можна придбати у ЦУМі (відділ "Konica"), у пабі "Хмільне щастя" та бутіках заявлених брендів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення