Жіночий бізнес форум LadyFest Ternopil

Жіночий бізнес форум LadyFest Ternopil

Цікаво поринути у неймовірну, надихаючу атмосферу, почути історії успіху відомих в Україні бізнес-леді та відвідати практичні майстер-класи для розвитку власної справи?

2-3 жовтня, Тернопіль – LadyFest – всеукраїнський жіночий бізнес форум! Подія стане майданчиком для нетворкінгу, генерації нових ідей, проектів та корисних знайомств.

Про шлях до успіху – історії від бізнес-леді, які завоювали український та міжнародні ринки, почали свою справу з нуля і змінюють уявлення суспільства про жінок у бізнесі.

Про партнерство чи боротьбу з сильними світу.

Про жіноче лідерство, перемоги й поразки.

Серед запрошених спікерок - засновниці таких відомих брендів як: Pollardi, Zarina, «Арсенал. Страхування», Центр «Розвиток» та інших.

🎯Вдосконалюємось разом із провідними експертами та відомими бізнес-тренерами, які допоможуть опанувати нові знання, сформувати корисні навички, розвивати Soft Skills.

Обов'язкова реєстрація до 25 вересня 2019 р. за посиланням -
https://form.jotformeu.com/92273094209357

Участь у заході безкоштовна. Витрати на проведення бізнес форуму фінансуються у рамках ініціативи ЄС #EU4Business.

Реєстраційний збір у розмірі 200 грн, стягується за розгляд реєстраційної заявки.

Оплата на розрахунковий рахунок Клубу або на картку Приват Банку 5168 7422 3446 0982, Косенко Т.А. Чек про оплату надіслати на номер +38 097 505 8050 (viber, telegram). В призначенні платежу обов'язково вказати прізвище та ім'я учасника заходу.

Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, чаєм, кавою та харчуванням.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення