MOZGI в Тернополі

MOZGI в Тернополі

Всі анонси від: Night club PULSE

Концерт MOZGI в Тернополі відбудеться 08 червня, о 22:00 в нічному клубі PULSE. Потужний драйв і відмінний настрій - забезпечені!

Придбати квитки можна онлайн на нашому сайті

 Найромантичніший вечір року ви проведете в компанії справжніх супер-зірок, учасників популярного проекту MOZGI. Вас гарненько струснуть круті танцювальні хіти «Аябо», «Ножомпо» та інші атмосферні роботи класних музикантів. Тільки-но з'явившись на музичному небосхилі, MOZGI заявили про себе голосно і зухвало.

Їх музика - це суміш фольклору і танцювального електросаунда. У денс-треках проекту об'єднані ритми і потужні біти Заходу, а також етнічне звучання Сходу (а це, як відомо, - справа тонка!).

 У всьому цьому самі учасники групи бачать стиль, якому дали жартівливе ім'я «електро-шаурма». Що ж, MOZGI - це дійсно ритмічно і смачно. А покуштувати це екзотичне блюдо бажають дуже і дуже багато.

 Сьогодні Потап, Позитив і Дядя Вадя представляють, без перебільшення, найкращий сольний денс-проект на теренах СНД. Кожен з них - не тільки супер-зірка шоу-бізнесу, але ще і - справжній чоловік. І головна ідея, яка об'єднує проект, - справжні чоловіки можуть все! Вони брутальні і ввічливі, харизматичні і серйозні. Їх тягне жіноча краса, якої вони схиляються і заради якої готові на багато що.

 Вас чекає зустріч з трійкою яскравих артистів, які знають, як створити для вас незабутню атмосферу. Спробуйте підбадьорливий терпкий фреш зі звуків та емоцій, приходьте.

Квитки: 300 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення