Музично-театралізована вистава Щасливі разом

Музично-театралізована вистава Щасливі разом

ГО «Всеукраїнське молодіжне спілкування» з 13 листопада 2019р. розпочинає всеукраїнський благодійний тур музично-театралізованої вистави «Щасливі разом» на підтримку сімейних цінностей. В Тернополі вистава відбудеться 19 листопада о 19:00 у Палаці Культури «Березіль».

Музично-театралізоване дійство «Щасливі разом» пройде у рамках всеукраїнського благодійного туру напідтримку сімейних цінностей, що охопить 14 міст у період з 13 листопада по 15 грудня. Її метою є об’єднання молоді та сімей, відродження сімейних традицій та поштовх до переосмислення близького родинного спілкування, подарувати щастя посмішки всім глядачам.

Ідею відтворення цієї вистави в Україні підтримала група студентів ГО «Всеукраїнське молодіжне спілкування» та більше 200 волонтерів із різних міст країни, які активно долучилися до піднятої проблематики, а саме знецінення сімейних цінностей і високий відсоток розлучень.

Цільова аудиторія: усі охочі відвідати виставу, багатодітні родини, сім’ї воїнів ООС- АТО, переселенці, діти, сім’ї та молодь, які знаходяться у складних життєвих обставинах, одинокі люди тощо.
В Тернополі захід готується спільно з управлінням культури та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту. Квитки розповсюджуються безкоштовно!

Координатор проекту та регіональний представник
Епельбаум Марія 067-906-21-18

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення