Мюзикл «Панна Францішка»

У Тернопільській обласній філармонії відбудеться мюзикл "Панна Францішка".

"Культурна сенсація Тернополя! Вперше! Мюзикл на сцені обласної філармонії! Романтична та водночас трагічна історія галицького кохання, в основу якого лягла музика Богдана Весоловського та інших галицьких композиторів", - йдеться в анонсі філармонії. 

В основі мюзиклу - історія, яка бере початок у районі Клепарова за так званими «Рогатками» у Львові. Віддавна тут мешкали львівські батяри та різноманітний трудовий люд. Мабуть, саме десь у затінку садочків верхнього Клепарова і народилось кохання молодого перукаря та дочки місцевого м'ясника — панни Францішки. Проте, коли батько дівчини дізнався, що перукар має серйозну надію стати його зятем, відмовив категорично. Розпач охопив закоханих. Тікати? Погодитись з долею? Таємно одружитись? Варіантів було багато. Проте доля вирішила інакше. Як саме завершилась історія? Приходьте – дізнаєтесь.

Ролі виконують: Францішка – Анжела Томчук, Фризер – Андрій Оленин, Мама – Наталія Лемішка, Батько – Святослав Костецький, Кум – Василь Піх, Режисер – Світлана Умриш, Лібрето – Максим Мацегорін, Балетмейстер – Микола Грушецький

За участю симфонічного оркестру. 

Диригент – Андрій Аркуша

Квитки у касі філармонії та на нашому сайті

Довідки за тел.: (0352) 25-07-48; 097-942-02-88

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення