На висоті

У майбутньому людство буде подорожувати далеко за межі Сонячної системи. На одну дуже небезпечну місію відправили кілька незвичайних чоловіків і жінок. Суть завдання в тому, щоб потрапити в найближчу до нашої планети чорну діру. На таку місію відправити могли тільки людей, яким нічого втрачати – це злочинці, яким присудили довічне ув'язнення. Тепер вони так би мовити "відбувають цей термін" на космічному шатлі, який несе їх до цього величезного об'єкту у Всесвіті. Чоловіки та жінки можуть робити там що завгодно, навіть продовжувати свій рід. Від цього добровільно відмовився Монте. Але його обдурили та вкрали насіння для запліднення однієї з жінок. У результаті народилася дівчинка, яка колись, можливо, залишиться єдиним співрозмовником для батька.

Режисером проекту є Клер Дені. У її активі є роботи "Що не день, то неприємності" (2001), "На десять хвилин старше: Віолончель" (2002).

У фільмі зіграли: Роберт Паттінсон ("Відлуння минулого" (2008), "Пам'ятай мене" (2010), "Води слонам!" (2011)), Жюльєт Бінош ("Три кольори: Синій" (1993), "Англійський пацієнт" (1996, "Оскар" за "Найкращу жіночу роль другого плану"), "Шоколад" (2000, номінація на "Оскар")), Андре Бенджамін ("Кров за кров", "Револьвер" (обидва 2005)), Міа Гот ("Ліки від здоров'я", "Обитель тіней" (обидва 2017)).

Прем'єра картини відбулася 9 вересня 2018 року на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, Канада.

Кінокритики сайту https://www.metacritic.com поставили стрічці оцінку 81/100, а на https://www.rottentomatoes.com є 84% позитивних відгуків (31/37).


Рейтинг:9.00

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення