Оля Полякова із концертом у Тернополі

Оля Полякова із концертом у Тернополі

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Суперблондинка, неповторна Оля Полякова приїде у Тернопіль. Вже 29  травня в ПК "Березіль"  - грандіозне музичне шоу яскравої співачки. Початок о 18:00.

Зі сцени звучатимуть як усім відомі хіти, так і зовсім нові виконання. Крім цього, дивуватиме Оля Полякова своїх прихильників  новими творчими постановками.

Співачка презентує абсолютно нову концертну програму «Все буде добре» містами України, яку в березні 2023 р. з аншлагами презентувала в столиці.

Оля Полякова: «Усі пісні 100% українською. Обіцяю, що ви будете здивовані! Програма різноманітна: і лірична, і патріотична, пронизана темою війни та щемливими кадрами з фронту, особистими історіями українських захисників, що стали невід’ємною частиною багатьох номерів. Також особливе місце відведено старим хітам, які перекладені українською. Погоджуюсь, що зараз вони звучать набагато краще оригіналу. Це і «Шльопки», і «Королева Ночі». А деякі з них навіть набули абсолютно нового змісту, такі як: «Номер один» або «Рай на землі». Також ви почуєте треки з мого нового альбому, який я презентую зовсім скоро. Режисером шоу виступив Герман Нєнов».

 

Коментарі до події (3)
  • Irchyk Irchyk 23 Квітня

    А концерт то коли???? Переходиш до " Купити квиток" і дата міняється на 29.04))))

    Гончук Діана Irchyk Irchyk 24 Квітня

    29 квітня, як і вказано на сайті!))
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення