Опера "Попелюшка"

Опера "Попелюшка"

Триває театральний сезон у "Сінема Сіті". 22 жовтня демонструватимуть знамениту "Попелюшку" Россіні у постановці Барселонського Великого оперного театру "Лісеу". Початок - о 19.00. Квитки - 120 грн.
Своєю здатністю легко та невимушено брати високі ноти і водночас пристрасно виконувати "розмовний" спів Россіні харизматичний Флорес вкотре доводить, що він був народжений співати Россіні.
Меццо-сопрано, американка ДіДонато, не тільки неймовірно приваблива, але й дивовижно обдарована артистка, яка у своєму виконанні граційно і невимушено переходить від легкого піанісимо до бурхливих пристрастей.
У результаті ко-продукції Х'юстонської Великої опери, Уельської Національної опери у Кардіффі та Женевского Великого театру з театром "Лісеу" ця міжнародна постановка дійсно може похизуватися багатонаціональним складом. Диригент Патрік Саммерс і отримує повну віддачу від першокласних виконавців цієї постановки. Режисер Жуан Фонт і режисер постановник-костюмер Жуан Гіллен не дають аудиторії сумувати, одягаючи танцюристів у веселі костюми щурів. Яскраві костюми та винахідливі світлові ефекти – від Альберта Фауни.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення