Опера "Трубадур"

Опера "Трубадур"

Оперу "Трубадур" покажуть у кінотеатрі "Сінема Сіті" 5 листопада. Початок - о 19.00. Квитки - 120 грн.

Німецька державна опера представляє справжнє оперне свято: Анна Нетребко та Пласідо Домінґо дебютують на чолі виняткового ансамблю під керівництвом диригента Деніела Беренбойма. Анна Нетребко з початку й до кінця вимальовує чарівний та правдивий образ Леонори. Пласідо Домінґо, вперше виконуючи роль Графа Ді Луна, "своєї магічною присутністю на сцені перетворює звичайний
вечір на шляхетний вечір опери" (Die Welt). Дебют Деніела Беренбойма у якості режисера — "абсолютно блискучий" (Berliner Zeitung), адже він створює "моменти неперевершеної м’якості … і особливим чином розкриває глядачеві чарівного Верді" (Süddeutsche Zeitung).
Філіп Штольцль, всесвітньо визнаний театральний та кіно режисер, поєднує історичні та сучасні елементи, створюючи яскраву постановку у стилі "Аліси в країні чудес", геніально втілюючи переходи Верді від минулого до сучасного за допомогою відео проекцій та захоплюючих світлових ефектів. Журнал Musical America написав: "естетика створює відчуття класичного і комічного», а журнал Le Monde високо оцінив "чарівне виконання та віртуозне поєднання стилів у цій постановці Філіпа Штольцля". Шикарні костюми від Урсули Кундра та "висококласне освітлення від Олафа Фріза" (газета Express, Велика Британія) додають довершеності цій геніальній виставі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення