Перший прощальний тур гурту Yurcash

Перший прощальний тур гурту Yurcash

Всі анонси від: Pulse Club

Нічний клуб Pulse Club запрошує на концерт гурту "Yurcash" 10 листопада о 20,00 год.

«У кожному жарті є доля жарту». Та, знаючи Юрка Юрченка, важко спрогнозувати – жарт це, чи перший прощальний тур таки може стати останнім… Тому поспішайте насолодитись гуртом, який сьогодні дійсно є на піку своєї форми! Ласкаво просимо у неймовірний, непередбачуваний та цілковито божевільний світ Музики гурту “Yurcash"!!!
Про своє дітище Юрченко говорить із властивим йому гумором - це "проект Юрка Юрченка, який вижив з розуму". Те, що робить зараз "Юркеш", і робив колись популярний серед українських тінейджерів співак Юрко Юрченко, - небо і земля. Новий імідж, новий репертуар, новий стиль - "Юркеш" успішно поєднав у собі в собі punk, folk, ska, blues, symphonic rock і навіть hardcore. 
Оголені почуття і безкомпромісний норов – це гурт Yurcash. Супер-фіналісти найвідомішого талант-шоу України «Х фактор», музиканти, що вразили суддів професійністю та незабутнім шоу! 
Yurcash – це шлях проти системи, задля нового усвідомлення. 
Київ, Кропивницький, Дніпро, Вінниця, Рівне, Львів в передчутті особливої музики та грандіозного шоу гурту, що ламає всі стереотипи! Це Yurcash нового покоління! 
Юрій-Yurcash Юрченко - (вокал-гітара-іоніка)
Юрій-Kondrat Кондратюк - (гітара, бек-вокал)
Юрій-Raff Захарчук - (барабани)
Артур-Archibald Макєєв - (бас-гітара, бек-вокал)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення