Pianoбой

Pianoбой

Концерт Дмитра Шурова, більше відомого як Pianoбой, буде у тернопільському драмтетрі 24 квітня. Початок - о 19.00. Квитки: 100-200 грн.

Музика Дмитра Шурова проникає у саму душу слухачів та залишає неповторні емоції, розповідають організатори. Музикант вкладає в кожен звук пісень особисті переживання та душу. Не даремно Дмитро вважається віртуозним піаністом, який настільки енергійно та самовіданно грає на синтезаторі, що у слухачів складається враження, ніби музикант за допомогою магії створює гармонійну та чуттєву мелодію.
Дмитро Шуров - колишній піаніст "Океан Ельзи", один із авторів Esthetic Education. Також Шуров тривалий час плідно співпрацював iз Земфірою. Останніми роками він часто з'являється у якості запрошеного піаніста на концертах гурту "Бумбокс".
Після виходу дебютного альбому проект Pianoбой динамічно розвивається. За останні кілька років його музиканти взяли участь у безлічі фестивалів, що пройшли в Україні та СНД, і давали сольні концерти. У вересні 2013 року гурт випустив другий альбом "Не Прекращай Мечтать". Зараз гурт постійно працює над новими композиціями і готує нову платівку.
Квитки - на kasa.in.ua та у ЦУМі (відділ Konica).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення