Pianoбой у Тернополі

Pianoбою – 10! Дмитро Шуров вирушає у ювілейний тур із хітами та новим альбомом ХІСТОРІ.

Друзі, на превеликий жаль, наші березневі концерти у Івано-Франківську, Рівному, Луцьку, Тернополі та Вінниці СКАСОВАНО через потрапляння деяких міст у червону зону та зростаючі епідеміологічні показники у інших. 

Кошти за квитки можна повернути, звернувшись до квиткових операторів або ж до організатора туру - Квартал Концерт. 

Дякуємо за вашу лояльність та розуміння і сподіваємось на нові зустрічі, коли світ повернеться до норми. Дуже скучили за вами, 

- команда Pianoбой.

Справжній самородок Дмитро Шуров з’явився на музичній мапі України 10 років тому та став сміливим та непересічним явищем незалежної сцени. Після масштабного концерту у столичному Палаці Спорту 8 березня тільки одинадцять міст почують пісні, в яких йдеться про шось щире у кожному з нас.

«Це буде найемоційніший тур. Ми зіграємо усе краще, що є у Pianoбой за 10 років. Я обіцяю вам найромантичніше і вибухове шоу - концерт, який подарує відчуття польоту і бажання жити! Це буде музична історія любові і життя - світла, добра, глибока. Її ідеально переживати разом з коханою людиною. Але якщо такого доки немає, приходьте - і ви обов'язково знайдете його у залі», - говорить Дмитро Шуров.

І йому можна вірити: щорічно він примудряється магічною енергетикою своїх пісень з'єднати тисячі пар! Пісні Pianoбой слухають усі, хто знає толк в музиці зі смаком – «Шампанські очі», «Кохання», «Родимки», «Перша Леді», «Полуничне небо», «Так добре з тобою», «Все що тебе не вбиває», «На Вершині».

Новий альбом Pianoбой ХІСТОРІ наповнений почуттями, близькими кожному з нас, це розмова по душам як про все світле, що є цьому світі, так й про сум, що є навід’ємною частиною життя людини.

Дмитро Шуров був суддею 8 і 9 сезону «Х-фактора», отримав три премії YUNA і став звучним голосом нового покоління української музики.

У публіки Pianoбой немає віку, на його концертах можна побачити глядачів різних поколінь: від тинейджерів до бабусь з онуками!

Подаруйте тим, кого любите, квиток на концерт у вашому місті - і ви обов'язково будете мріяти про наступну зустріч.

Давайте спільно творити нашу ХІСТОРІ!!!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення