Пікнік "Громадського бюджету" Тернопіль

Пікнік "Громадського бюджету" Тернопіль

Всі анонси від: Коаліція ГО "Тернопільський центр реформ"

 27 червня у Тернополі під час пікініку шукатимуть можливості вдосконалити Положення про громадський бюджет і збільшити інтерес громади до цього інструменту участі. Запрошують активних мешканців громади та авторів проектів попередніх років.

Створюємо ком'юніті людей, які цікавляться темою Громадського бюджету в Тернопільській громаді. Зустрічаємося з громадськими активістами, які цікавляться темою громадського бюджету, і авторами, які подавали свої проекти на Бюджет участі в різні роки його існування у Тернополі. Поділимося успішним і неуспішним досвідом подання ідей, їх підтримки в голосуванні, реалізації.

Розпочинаємо підігрівати ідеї-шашлики о 14.00, за адресою: с.Петриків, вул.Стуса 3а, на подвір'ї Ресурсного центру БФ "Майбутнє сиріт".
(В'їзд у с.Петриків зі сторони АТБ (колишній маг."Берегиня"), проходите 500 м і звертаєте направо. В GPS трекері шукайте адресу Петриків, вул.Стуса 24).

Познайомимося, поспілкуємося, подискутуємо, і неодмінно з користю проведемо цей веселий вихідний! З нетерпінням чекатимемо саме Вас!

У разі потреби доїзду до місця пікніка з Тернополя звертайтеся: +38(097)32-98-507

(Захід організовується ГО "ЦГМА" разом із Коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ у рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення