"Портрет, написаний словами"

"Портрет, написаний словами"

Триває серія кінопоказів "Фільми про митців. Як це відбувалось" у галереї "Бункермуз". Цього четверга, 9 квітня, демонструють стрічку "Портрет, написаний словами". Старт - о 20.00. Вхід - вільний.  

Запрошуємо щочетверга на кінопокази, - кажуть у "Бункермузі". Поринемо у життя відомих людей мистецтва, переглядаючи документальні та художні фільми про них. Можливо, вони вас надихнуть, можливо, їх приклад буде спонукати вас рухатись вперед. Ці люди були неоднозначними, часом скандальними, люди революційних і новаторських ідей та свіжого погляду, який вони відстоювали не дивлячись на перешкоди і нерозуміння. і безумовно їх талант і особистість змінили наш світ.

Мабуть, найкращий фільм про Ван Гога. Він почав кар’єру в торгівельній фірмі і був звільнений. Тоді вирішив, що хоче стати вчителем, але не зміг знайти постійної роботи. Потім вчився. щоб стати священником, але не склав іспити. Йому не вдавалось нічого, за що б він не брався, поки не почав малювати. Фільм на основі листів Ван Гога до його брата Тео.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення