Прем'єра "Жінка над нами"

Прем'єра "Жінка над нами"

Грандіозна прем’єра! Феєрична комедія! У головних ролях – народні улюбленці! 

Довгоочікувана прем’єра комедії «Жінка над нами» з незрівнянною Лілією Ребрик, народним артистом України Лесем Задніпровським і заслуженим артистом України Костянтином Костишиним!
14 травня о 19:00 в приміщенні драматичного театру глядачів чекає захоплююча подорож у світ театру і гумору!

Улюблені та відомі на всю країну актори, пов'язані не тільки з театром, але й з кінематографом - запросять вас поринути у яскраву атмосферу сучасної п'єси.
«Жінка над нами» - це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз! Завдяки круто закрученому сюжету цю комедію глядачі дивляться на одному диханні!

Яскраву комедію «Жінка над нами» за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.
За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Лілія Ребрик), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Лесь Задніпровський). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро (Костянтин Костишин) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і палкі поцілунки Паоли. А може ця ьпідступна бестія веде подвійну гру?... Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним! Нестримні італійські пристрасті, тісно переплетені із сюжетною лінією, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв перенесе всіх у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії. Комедійна постановка викличе цілий феєрверк емоцій, змушуючи сміятися від душі і співпереживати героям.

Це тонкий гумор і блискуча гра чудових акторів!  Це непередбачуваний сюжет і нестримний сміх глядачів!  Це подія, яку неможливо пропустити! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення