Презентація антології "Мистецький Барбакан. Трикутник 92"

Презентація антології "Мистецький Барбакан. Трикутник 92"

Цієї суботи, 10 жовтня о 19.00 у тернопільській галереї "Бункермуз" видавництво "Люта справа" презентує найцікавішу книжку року – антологію "Мистецький Барбакан. Трикутник 92".
Це грубезне видання з позначкою 18+ стримує під своєю обкладинкою буяння духу найсміливіших, найдотепніших і найвідоміших естетів і хуліганів, від яких нема спокою сучасному українському мистецтву.
Мистецький Барбакан – це фортифікаційна споруда, що під час Революції Гідності стояла на Хрещатику, охороняючи підступи до Майдану. На мапі "антитерористичної операції" цей об’єкт мав номер 92 і був позначений трикутником. Тут проходили художні виставки й літературні вечори, читалися лекції та розливалися коктейлі Молотова. На Барбакані сформувалося досить-таки своєрідне культурне середовище, котре продовжує активно діяти і нині.
Антологію представляють її учасники: Іван Семесюк, Євгенія Чуприна, Олег Шинкаренко та Вано Крюгер.
"Люта справа" презентує свої новинки – "Еволюцію або смерть. Пригоди павіана Томаса" Івана Семесюка, "Кагарлик" Олега Шинкаренка та "Прощальний поцілунок Ілліча" Вано Крюґера. Ці книжки можна буде придбати і отримати автографи авторів!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення