Презентація книги для жінок "Всюди королева" у Тернополі

Презентація книги для жінок "Всюди королева" у Тернополі

Всі анонси від: Видавництво Джура

Що робити, якщо фігура дещо втратила свою форму? Як швидко повернути гнучкість і спортивну статуру? Особливо, якщо тобі дещо за 30, є робота, родина, діти і геть не вистачає часу на себе?

Відповідь на це запитання дає нова книжка відомої блогера та фітнес-тренера, а ще – успішної бізнес-леді та матері трьох дітей Вікторії Корольової.

Книга «Всюди Королева» написана на основі власного досвіду автора, яка протягом 15 років практикує власну методику підтримання прекрасної спортивної форми без додаткових зусиль та спеціальних умов. В ефективності цієї методики можна переконатись, поглянувши на саму Вікторію і поспілкувавшись з нею. І, звичайно ж, придбавши книгу, яка стане надійним путівником у світ здоров’я.

У книжці представлені 11 комплексів для різних частин тіла (рук і грудей, талії, ніг) та кілька експрес-тренувань, де задіяні усі м’язи. До речі, усі вони супроводжуються QR-кодами, які дають посилання на ютуб-канал Вікторії Корольової для перегляду відеовправ.

Вправи Вікторія демонструє сама та разом з доньками, які також приїдуть на презентацію. Окремий розділ книги присвячений мотивації, адже найголовніше у заняттях спортом – знайти стимул займатись регулярно і не зупинятись на досягнутому.

Також ви знайдете відповіді на запитання, як правильно худнути, як займатись спортом у період вагітності і після народження дитини, як тримати себе у формі, коли, здавалося б, немає на це ні часу, ні можливості. До речі, у книзі є багато мудрих думок про те, як бути здоровою, спортивною, неповторною і щасливою. Частина коштів від реалізації книги буде спрямована на підтримку Паралімпійської збірної України.

На презентації на вас чекатиме багато приємних несподіванок: мистецька програма, розіграші від партнерів, автограф-сесія, фуршет.

Збір учасників - о 17:30, початок – о 18:00 РК MAXIM

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Увага! Кількість місць обмежена, тому просимо бронювати місця завчасно. Номер 0986205738

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення