Презентація книги Людмили Таран "Прозорі жінки"

Презентація книги Людмили Таран "Прозорі жінки"

Презентації нової книги малої прози Людмили Таран "Прозорі жінки" відбудеться у книгарні "Є" 4 вересня. Початок - о 18.00. Вхід - вільний.
"Прозорі жінки" – нова книжка малої прози Людмили Таран. Авторка з іронією та любов’ю досліджує жіночу тілесність у різних її виявах. Упізнавані ситуації й деталі, буденне та містичне переснувалися в її прозі, як це буває і в житті.
"…одна з головних проблем книги Людмили Таран – спроможність чи неспроможність сучасних українських жінок бути щасливими в Україні", - каже поет та прозаїк Віктор Неборак.
"У цій книжці ми зіштовхуємося із жіночою тілесністю не в сенсі сексуальності, еротичності, а в ширшому значенні: відчуття, сприйняття, опис запахів, дотиків, - зазначив літературознавець Ростислав Семків. - Це посібник, за яким можна констатувати, що в Україні існує сучасне жіноче письмо. Переконаний, що нова книжка Людмили Таран буде цікавою як для жінок, так і для чоловіків.Читачі-чоловіки тут ніби підглядають у шпаринку. Книжка дозволить нам краще зрозуміти жінок".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення