Презентація книги "Теплі історії мрійника"

Презентація книги "Теплі історії мрійника"

Книгарня "Є" та видавництво "Брайт Стар Паблішінг" запрошують на презентацію книжки Святослава Чернія "Теплі історії мрійника", яка відбудеться 18 серпня. Початок – о 18.00.

Світ складається з усмішки, віри, надії, любові. Іноді – з долонь, квітів, поглядів і слів, а ще з мрій, простих, невибагливих, але дуже яскравих, тут і тепер. Ця книжка – спроба знайти панацею від повсякдення. Часто подитячому, іноді по-філософськи, з дрібкою гумору та іронії автор описує буденні предмети та явища й наголошує на тому, що мрії роблять ці речі живими, а з ними й життя – цікавим, унікальним, гармонійним і щасливим.
- Ця мрійникова книжка нагадує старий альбом із зовсім трохи пожовклими сторінками, у який хтось турботливий вклеїв світлини із твоєї дитячої пам’яті, - каже про книгу Надійка Гербіш. - Коли гортаєш ці сторінки, стає так тепло, так затишно, так спокійно. І постійно впізнаєш. І дивуєшся. Я ж також тут була. Теж просила мандаринок до книжки на Різдво. Теж любила діда аж до памороків у голові. І теж підсьорбувала какао перед сном, визираючи у вікно, в якому небо з фіолетово-рожевого перетворювалося на темно-синє із золотистими цятками і де також літали красиві зграї птахів. Дорогий Святику, дякую. За твоє світло. І за твої історії.
Святослав Черній – тернополянин, який вірить, що випадковості не випадкові. Літературний дебют відбувся у книжці "Теплі історії про дива, коханих і рідних" (2013), де надруковано його оповідання. Згодом дві його історії ввійшли до збірки "Теплі історії про кохання" (2014). Любить творити добро, спостерігати за поведінкою людей та радіти кожній усмішці з навколишнього середовища. Вивчає політичні науки в Ягелонському університеті в Кракові.
Книжку презентуватиме автор – Святослав Черній. Приходьте поспілкуватися і послухати теплі історії.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення