Презентація манускрипту «Лемент Херсонщини»

Презентація манускрипту «Лемент Херсонщини»

Презентація манускрипту «Лемент Херсонщини»
Щиро запрошуємо тернополян та гостей міста 9 травня о 16.00 на презентацію манускрипту «Лемент Херсонщини»! Презентація відбудеться в укритті Креативного кластеру "Nа пошті", що по вул.Коперника, 4.

Манускнипт створено українськими та естонськими художниками під час україно-естонського проекту "Lament of Kherson region".

«Лемент Херсонщини» – це повністю рукотворна книга, від обкладинки до паперу створена за середньовічними технологіями. В книзі зібрані реальні історії сучасного Херсону від початку повномасштабної війни – з часів окупації, звільнення, підриву Каховської ГЕС до щоденних обстрілів, які відбуваються прямо зараз. 12 українських митців під керівництвом Анатолія Лютюка (Тернопільщина - Естонія) створили ілюстрації для цієї книги під час 10-денної резиденції в м.Таллінн.

 Під час презентації запланований зум із засновником Центру української культури в Таллінні Анатолієм Лютюком, зустріч з учасниками проекту від України та показане відео з резиденції.

Учасники проекту: Херсонське обласне відділення Соціологічної асоціації України (Україна) та Центр української культури (Естонія). 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення