Презентація серії книг «Ім’я на обкладинці»

Презентація серії книг «Ім’я на обкладинці»

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня "Є" та видавництво «Навчальна книга - «Богдан» запрошуються на презентацію серії книг «Ім'я на обкладинці»:«Данило Острозький: образ, гаптований бісером»,«Волинська Височина»,«Тисячоліття Волинської книжності» за участі авторів Петра Кралюка, Юлії Бондючної, та Сергія Синюка. Захід відбудеться 30 листопада. Початок - о 18.00. Модератор Юрій Матевощук

Серія книг «Ім'я на обкладинці» від видавництва «Навчальна книга - «Богдан»:

Роман-реконструкція Петра Кралюка «Данило Острозький: образ, гаптованій бісером». Саме так можна означити біографію родоначальника славетної Княжої династії Данила Острозького. Автор книги відновлює не тільки життєпис князя та історичне тло його епохи, але й принципи та прийоми роботи творців давньої української книжності. Додаткові можливості роздивитися епоха «Сутінків Середньовіччя» дає читачеві ретельно підібраний ілюстративний матеріал.

«Волинська височина» Юлії Бондючної, що поєднує багатообразність поетеси й точний аналіз літературознавця, фундамент книжної традиції и тепло особістого спілкування з живими класиками української літератури, які живуть і працюють на землях Великої Волині: Василем Слапчуком, Надією Гуменюк, Володимиром Лисом, Юрієм Камаєвим та ін.

«Тисячоліття Волинської кніжності» Сергія Синюка, у котрій викладено перший систематизований погляд на скарбницю волинської книжності.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення