Проща до Буцнева

Проща до Буцнева

Урочисте проголошення повного відпусту для парафіяльного храму Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії в с. Буцнів Тернопільського р-ну відбудеться 9 липня перед Чудотворною Іконою Матері Божої.

Програма святкування:

 12.00 - Архиєрейська Свята Літургія, яку очолить Владика Теодор (Мартинюк) Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський.

14.00 - Обід для усіх паломників

15.00 - Концерт духовно-патріотичної пісні.

Нагадаємо, що нещодавно Апостольська пенітенціарія для збільшення побожності вірних та для спасіння душ, на прохання Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія (Семенюка) надала можливість усім прочанам до Чудотворної Божої Матері, що знаходиться в храмі Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії в с. Буцнів, отримати повний відпуст.

У відповідному Декреті, йдеться про те, що Апостольська пенітенціарія, в особливий спосіб, силою повноважень наданих їй Святішим Отцем  наданих їй Святішим Отцем Франциском від 12 червня 2017 р. Б. надає можливість всім вірним отримати повний відпуст, який можна жертвувати за душі в чистилищі. Він надається вірним, які щиро каються за гріхи, сповідаються і приймають св. Причастя та як паломники відвідають з набожністю Парафіяльну Церкву Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії в місцевості Буцнів і там помоляться за поширення святої віри в Україні та в наміренні Святішого Отця, візьмуть участь в богослужіннях в честь Діви Марії або протягом певного часу заноситимуть покірні молитви до Бога: "Господньою молитвою" (Отче наш) "Символом віри" та будь-яким побожним взиванням до Богородиці в наступні дні: в першу неділю після різдва Івана Хрестителя, у свято верховних апостолів Петра і Павла (12 липня) у свято Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (22 грудня).

Ті, які не можуть взяти участь у прощі через старість, хворобу чи іншу поважну причину, можуть отримати повний відпуст, висповідавшись від будь-якого гріха і постановивши виконати за першої можливості три перші умови (помолитись "Отче наш", "Символ віри" та будь-яку молитву до Богородиці) перед маленьким зображенням Богородиці духовно доєднаються до богослужінь та пожертвують свої молитви і болі милосердному Богу через Марію. Цей Декрет чинний протягом наступних семи років.

джерело https://te.20minut.ua/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення