RIA Fest у Тернополі

RIA media запрошує тернополян та гостей міста на велику зустріч читачів -  RIA Fest, який відбудеться 30 червня у парку ім. Т. Г. Шевченка.

На ньому буде проводитись розіграш 50-ти цінних призів для передплатників. Головний приз - путівка на двох в Прагу на вікенд.

На гостей фестивалю чекає цікава шоу-програма:

  •  дитяча зона з різноманітними атракціями: аквагрим та різноманітні квести;
  •  дитяче караоке, де на переможця очікує головний приз - планшет;
  •  фотозони, де усі бажаючі зможуть зробити фото;
  •  музичні колективи та зіркові гості – рок-гурт «ROCK-H».

Вже 17 років поспіль RIA media організовує для тернополян свято, де окрім розважальної програми, традиційно дарують цінні подарунки для передплатників газети, які будуть корисні в домогосподарстві.

Довідка: Щоб взяти участь у розіграші подарунків, потрібно передплатити газету “RIA плюс” мінімум на три місяці та отримати лотерейний квиток. Це можна зробити під час свята, або замовити передплату за номером 43-00-50 та 095-837-87-14. Учасниками лотереї можуть бути лише повнолітні особи. На святі потрібно мати паспорт або документ, який підтверджує особу.
 

 

Протягом дня на гостей чекає шоу-програма та розваги для усієї сім’ї. 

14:30 - 15:00 початок програми  Розпочнеться свято із виступів танцювальних колективів та учнів вокальної студії “Тріумф”. А для гостей свята будуть передбачені конкурси, фотозони та  аквагрим для дітей.  На сцені RIA Fest будуть завойовувати серця усіх гостей маленькі співачки із вокальної студії “Тріумф”. У їхніх репертуарах виконання світових хітів та українських на новий лад. На концерті виступатиме чотири учениці цієї вокальної студії. Захарків Евеліна,  Каролінка Деркач,  Ангеліна Шафранська, Анастасія Лахіна,

15:00 – 17:00 – Дитяче караоке Участь в Дитячому караоке зможуть взяти усі бажаючі діти, віком 6-14 років. Заздалегідь буде підготовлений плей-лист, з якого учасники вибиратимуть конкурсну пісню. Композиції будуть різноплановими, тому кожен зможе проявити себе у тому, в чому сильний. Головний приз – планшет. Усі учасники отримають подарунки від наших партнерів. А також обиратимуть найкращого вболівальника.

17:00 – 18:00 – Розіграш подарунків від ТМ « Вишнівецька» Ви маєте можливість виграти скутер, телевізор та головний приз - путівка в Європу.  Для цього потрібно зібрати до 27 червня десять акційних етикеток мінеральної води торгової марки “Вишнівецька” і надіслати їх за адресою Купчинського, 9.  Розіграш призів відбудеться на RIA fest, потрібно бути присутнім на розіграші із документами, які підтверджують особу. Серед подарунків також буде мікрохвильова піч, електричний чайник, фірмові зонтики, футболки та кепки. Розіграш приурочений до 15-тої річниці ТМ “Вишнівецька”. 

18:00 – 22:00 – концертна програма за участі найкращих музичних та танцювальних колективів Тернополя та розіграш подарунків серед передплатників газети «РІА плюс» Із живою музикою, яка тішить слух і веселить душу виступатиме для гостей  RIA Fest гурт “ Фа Мажор”. В репертуарі гурту власні та народні пісні, а також кавери на відомі хіти української естради. Музикант Назар Сап’як на концерті співатиме ліричні пісні під акустичну гітару. Музикою хлопець почав займатись ще дуже давно, але записувати її у студії розпочав лише рік тому.  Та багато інших запальних музикантів розважатимуть гостей на RIA fest. Серед них буде ексклюзивний виступ гурту “Bugs & Bunny” із використанням сучасної бандури. Гратимуть пісні із альбому "Музика в плеєрі" , який випустили разом із найбільшим лейблом України "Moon records" у 2017 році. Заграють: сингл альбому "Музика в плеєрі", на який знятий кліп, гумористичну пісню "Дівчинка Дмитро", позитивну - "Всміхайся" та лірико-романтичну "Вітер". Це самі яскраві і різнопланові композиції з альбому, кожна із них повинна знайти свого слухача, кажуть музиканти. 

Вже багато років поспіль RIA media організовує для тернополян свято, а для передплатників газети розіграш подарунків - Ми традиційно проводимо свято для наших читачів газети «РІА плюс», - розповідає регіональний видавець RIA media Юрій Штопко. - На ньому буде проводитись розіграш 50-ти цінних призів для передплатників. Головний приз - путівка на двох в Прагу-Дрезден на уїкенд.

21:00 – виступ зіркових гостей,  головних представників карпатського року в Україні – гурту Рокаш. А зірковими гостями на фестивалі буде відомий гурт «ROCK-H» український рок-гурт з Мукачева.    - За роки творчість “Рокаш” змінилась, але найголовніше залишилось - ми хочемо, щоб наша музика викликала щирі емоції, - каже музикант. - Колись ми звучали досить потужно, було дуже багато рок-елементів, а зараз ми зробили м’яке звучання. Частково це трапилось для того, аби потрапити на широку аудиторію та на радіостанції. Редактори станцій не люблять важкого звучання, але на концертах наша музика звучить все рівно по-роковому. Зараз музиканти зосереджені створенні нових синглів, до яких відразу випускають кліпи.    
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення