Різновиди обробки і ціна вхідних дверей в «Місто Дверей»

Різновиди обробки і ціна вхідних дверей в «Місто Дверей»

Всі анонси від: Місто дверей

Вибираючи вхідні двері люди звичайно в першу чергу оцінюють їх зовнішній вигляд. Недарма, адже дизайн повинен підходити під інтер'єр будинку, зливатися із загальною картиною приміщення. Але зациклюватися тільки на зовнішньому вигляді не варто, адже основне завдання металевих дверей - захищати оселю від злому, зберігати тепло і шумоізоляцію.

Оздоблення в металевих моделях відіграє одну з важливих ролей, і безпосередньо впливає на її зносостійкість. Відзначимо, що до обробки металевих дверей, що виходять на вулицю пред'являються ще більш жорсткі вимоги, ніж зазвичай, адже в цьому випадку вони піддаються впливу погодних умов: впливу сонячних променів, дощу, снігу, граду, поривчастого вітру. Все це дуже негативно позначиться на продукції, якщо виробник не врахує відповідне покриття, яке продовжує життя дверей і зберігає лиск її новизни надовго.

Різновиди обробки і ціна вхідних дверей в «Місто Дверей»

Найпопулярнішим багато років залишається шкірозамінник. Він відмінно прикрашає фасад дверей, виробники пропонують величезну кількість колірних поєднань, що дозволяє максимально точно повторити стилістику екстер'єру. Що стосується безпеки, шкірозамінник проявляє стійкість до вогню, сучасні виробники обробляють його спеціальною рідиною, завдяки їй матеріал не горить, а повільно тліє. Недоліком залишається відсутність зносостійкості, будь-яке механічне пошкодження призведе до розриву, що вплине на зовнішню естетику і безпеку мешканців.

Наш інтернет-магазин дверей в Тернополі пропонує також велику різноманітність моделей з покриттям з масиву. Такі варіанти коштують у кілька разів дорожче інших, але виграють не тільки за зовнішніми характеристиками, але і по технічним складовим. Він стійкий до пошкоджень, впливу погодних умов, довгі роки зберігає витончену красу натуральних порід дерева.

Купити двері вхідні у нас можна і з порошковим напиленням. Це досить популярний вид обробки на сьогоднішній день, відрізняється високими показниками зносостійкості, зовні можна підбирати різноманітні колірні поєднання. Дуже добре справляється з впливом погодних умов, виробник гарантує довгу, комфортну експлуатацію.

 

Купити двері в Місті Дверей: гарантія виробників, умови співпраці

Ми пропонуємо клієнтам різні моделі, починаючи від бюджетних, закінчуючи дорогими і дуже солідними варіантами. Всім ми готові запропонувати взаємовигідні умови співпраці, надати гарантію на експлуатацію протягом певної кількості часу і швидку доставку.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення