Рок-діва ТАР’Я ТУРУНЕН стане хедлайнером фестивалю ФАЙНЕ МІСТО 2018

Рок-діва ТАР’Я ТУРУНЕН стане хедлайнером фестивалю ФАЙНЕ МІСТО 2018

Всі анонси від: Фестиваль "Файне місто"

Сьогодні організатори міжнародного музичного фестивалю «Файне Місто» оголосили третього хедлайнера. Ним стала одна з найвідоміших рок-дів, екс-солістка знаменитого симфонік-метал гурту Nightwish, фінська співачка Тар’я Турунен (Tarja Turunen).

Нагадуємо, шостий фестиваль “Файне Місто” відбудеться 19-22 липня 2018-го року на Тернопільському Іподромі. Загалом протягом фестивалю на шістьох сценах виступлять понад сто артистів з усього світу, що представляють практично всі сучасні напрямки музики від року та альтернативи до поп та денс. Окрім Тар’ї хедлайнерами оупен-ейру стануть популярний фінський гурт Rasmus та зірки світової метал-сцени німецький рок-гурт Oomph!

Купити квитки: https://www.concert.ua/uk/eventpage/faine-misto

Тар`я Турунен (Tarja Turunen) - одна з найпопулярніших рок-виконавиць, екс-вокалістка гурту Nightwish. Її голос став ключем до успіху групи і уособленням жанру «симфонічний метал». Перший сольний альбом Тар’ї «My winter storm»
2007-го року став платиновим і посів одинадцяту сходинку чарту Billboard`s Top 100 European Albums, а саму Тар`ю було номіновано на премії Echo Awards та Emma Awards. Усього в світі продано понад 900 000 сольних альбомів Тар`ї і
більше 3 мільйонів альбомів, записаних у складі Nightwish. Авторитетне британськe видання The Sun назвало Тар`ю однією з п`ятдесяти жінок, які стали безсмертними завдяки їхньому внеску в музику.

Нагадуємо, першим хедлайнером “Файне Місто” став один з найуспішніших фінських гуртів в історії - Rasmus. Восени 2017 гурт випустив свій останній на сьогодні альбом Dark Matters, який і буде презентований на фестивалі «Файне Місто».

Другим хедлайнером став німецький індастріал-метал гурт Oomph! Сингли та альбоми гурту регулярно потрапляли на найвищі сходинки чартів Німеччини, Австрії та Швейцарії, а у 2006 році композиція Wach auf! стала саундтреком до
фільму «Чужий проти Хижака 2».

Цього року “Файне Місто” презентувало абсолютно нову концепцію фестивалю - Місто Вільних Людей з власною архітектурою, законами, органами місцевого врядування та святами.

При вході на фестиваль кожен мешканець міста отримає паспорт Файної Людини, який зможе зареєструвати, звернувшись у місцевий РАГС на фестивалі. Паспорт стане інформаційним помічником, в якому можна буде
знайти всю необхідну та корисну інформацію для відпочинку на Файному Місті: розклад виступу артистів, розміщення всіх вулиць та районів фестивалю,інформацію про розваги, конкурси, свята Файного Міста та ще багато інших приємностей та цікавинок.

Головним законодавчим органом стане Міністерство Файних Справ, в якому визначатимуться закони та правила, за якими житиме Місто Вільних Людей. За дотриманням Конституції Файного Міста (правила перебування на фестивалі)
буде слідкувати Патруль Файного Настрою. Кожен мешканець може звернутися зі своїми ідеями та побажаннями у міську Ратушу - головний виконавчий орган в центрі фестивалю, звідки здійснюється управління.

Не обійдеться Файне Місто і без міських свят та карнавалів. Протягом фестивалю мешканці відсвяткують День Міста, День Конституції та День Файних Людей.

У 2018-му Файне Місто буде розділене на мікрорайони: Main Stage в Старому Місті, Dark Stage в Промзоні, Light Stage в Чайна Тауні. Крім сцен ключовими локаціями є: Файний Біч (UFO Stage, басейни, пляж, лаундж-зона, спорт зона,
атракціони), Централ Парк (амфітеатр, бібліотека, лаундж-зона), Площа Ринок (хендмейд-ярмарок та вулична їжа), Беверлі-Хілз (платне наметове містечко), Сайлент-Хіл (безкоштовне Наметове Містечко). Регі Сцена стане головним
фестивальним Храмом, де кожен мешканець зможе зануритись у світ любові, миру і добра.

___________________________________________________________________
Фестиваль «Файне Місто» вперше відбувся у 2013 році. За п’ять років існування на ньому виступили такі відомі гурти як Guano Apes, Бумбокс, Брати Гадюкіни, Zdob si Zdub, ТНМК, Brutto, Друга Ріка, O.Torvald, The Hardkiss, Антитіла, Lordi
та багато інших. Кількість відвідувачів оупен-ейру зросла з 1500 чоловік за два дні у рік заснування до 20 000 унікальних відвідувачів за чотири дні у 2017-му.
Це єдиний український фестиваль, що входить в асоціацію європейських фестивалів і займає передові місця в списку кращих літніх оупен-ейрів країни, на який з нетерпінням очікують цілий рік тисячі фестивальників.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення