"Сімейно-спортивне свято з RIA"

На сімейно-спортивне свято з RIA запрошуємо усіх маленьких тернополян та їх батьків.

28 травня 2017 року відбудеться сімейне свято від Медіа корпорації RIA.

В рамках заходу о 12:00 год на Літній сцені в парку ім. Т. Шевченка розпочнеться «Дитяче свято», де на усіх дітей та дорослих чекає розважальна програма з безліччю сюрпризів, конкурсами, майстер-класами, різноманітними активними іграми, танцювальним флеш-мобом. Усі учасники свята, які братимуть активну участь в конкурсах та іграх отримають чудові подарунки від партнерів свята.

Також відбудеться масовий забіг «Рухаємо Тернопіль», мета якого привернути увагу тернополян до занять спортом, пропагувати здоровий, активний спосіб життя.

Реєстрація учасників розпочнеться о 14:00 на Театральному майдані і триватиме до 14:45. Стартуватиме забіг о 15:00.

Маршрут: Театральний майдан - вул. Руська - Надставна церква - Набережна ставу

Минулого року у масовому забігу взяли участь понад тисячу учасників, було залучено більше 70 ти волонтерів, а загальна кількість відвідувачів заходу сягала 5-ти тисяч.

Найспритніші, матимуть можливість поборотися за призи. Той, хто першим перетне фініш, отримає ГОЛОВНИЙ ПРИЗ - 5 000 гривень!

На фініші, який розташований в парку ім. Т.Шевченка, всіх учасників забігу чекають пам'ятні грамоти, лотерея з подарунками, яка буде проводитися з головної сцени свята і нагородження переможців забігу. В цей день парк і37м. Теми перетвориться у величезну спортивно-розважальну площадку для всієї сім'ї!

Усі, хто передплатить газету "РІА плюс" на 6 місяців, візьмуть участь в розіграші суперпризу - поїздки на двох осіб в Будапешт від туристичної агенції "Адріатік Тревел" та 50 ти цінних подарунків для всієї родини. А це чудова можливість зробити приємно не лише собі, а й своїм рідним.

Передплатити газету "RIA плюс» можна ЗАТЕЛЕФОНУВАВШИ ЗА НОМЕРОМ 43-00-50 або 097-87-99-611, чи власне у редакції газети, або ж в день самого свята, адже у парку повсюди стоятимуть точки передплати, щоб збільшити ваші шанси на Виграш суперпризів.

Не пропусти!

28 травня Сімейно-спортивне свято з RIA!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення