Семінар "Я - українка, берегиня роду людського!"

Семінар "Я - українка, берегиня роду людського!"

Психологічний семінар "Я - українка, берегиня роду людського!" проходитиме у концерт-холі "Подоляни" 21 березня. Початок - о 17.00. Вхід - вільний.

У програмі: доповіді, майстер-класи для жінок, майстерні цікавинок для дітей, виступи чарівних тернополянок, вільне спілкування, жіночі практики, цікаві вправи, неочікувані відкриття, приємні несподіванки, нові знайомства, а також формування дружнього до дитини простору та створення позитивного мікроклімату після нелегкої зими.
Семінар допоможе відчути любов, надію, що є дуже важливим і потрібним, особливо тепер. Відчути саморозкриття, знайти себе через творчість, вловити вітер перемін та пізнати таємниці жіночої сили та здоров’я, розкрити свої різні ідентичності та не боятись йти далі: гідно, нескорено та жіночно. На семінарі Ви зможете дізнатись більше про психологію жіночності, як навчитись підтримувати інших, навіть коли дуже важко на душі, як бути, стати та залишатись хорошою мамою, чудовою дружиною, професіоналом своєї справи, берегинею та мироносицею добра, жіночною, розумною та щасливою.
Запрошують усіх тернополянок з чоловіками та дітками, гостей міста.
Під час семінару збиратимуть кошти для трьох сімей з дітьми, батьки яких загинули у зоні АТО.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення