Сергій Дубовик "Неможливий Нью-Йорк"

Сергій Дубовик "Неможливий Нью-Йорк"

Виставку “Неможливий Нью-Йорк” хмельницького митця Сергія Дубовика відкриють у тернопільській галереї “Бункермуз” 20 березня. Початок - о 19.00. Вхід - вільний.
Місто Великого яблука – казкове місто, де можна знайти себе або втратити. Місто можливостей, але в той же час місто, де не прощаються помилки і вагання. Адже в Нью-Йорку зароджуються мрії і даються установки на все життя. Головна мета – досягти їх, а це не так вже і легко.
Тут бігають по справах, ловлять таксі та вічно не встигають. З одного боку, це знак того, що тут дійсно майже все робиться на ходу, а з іншою – це частина ритму цього міста. Частина його душі. Саме так художник в своїх роботах передав нам відчуття “неможливого”, “неймовірного”, “швидкого”, але такого звабливого міста.
Cергій Дубовик народився 4 серпня 1981 року на Вінничині. Трирічним з родиною переїхав у Хмельницький. Змалечку відчув потяг до малювання і далі послідовно удосконалював володіння пензлем. Батьки, помітивши захоплення сина, записали його до художньої школи.
Навчався роботі з деревом у Львівському державному коледжі ужиткового та декоративно-прикладного мистецтва ім. І. Труша та Львівській національній академії мистецтв. Вчителював у дитячій художній школі, працював викладачем у Хмельницькому національному університеті на кафедрі дизайну.
Сергій Дубовик – талановитий художник-постановник відеокліпів, декоратор, автор концепт-ідей. Займається художньою обробкою дерева, живописом, графікою, малює ілюстрації для книжок, розробляє логотипи.

Виставка триватиме до 2 квітня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення