"Шахтар" - "Баварія"

"Шахтар" - "Баварія"

Донецький "Шахтар" та мюнхенська "Баварія" боротимуться за путівку у чвертьфінал на "Арені Львів". Матч 1/8 фіналу "Ліги чемпіонів" відбудеться 17 лютого. Початок - о 21.45.
Продаж квитків стартує з 21 січня. За традицією першими скористатися пріоритетним правом зможуть власники абонементів сезону – 2014/15. З 21 до 25 січня кожен такий фанат зможе придбати до 2 квитків, причому один квиток будь-якої категорії – зі знижкою 50% від вільного продажу, а другий – за роздрібною ціною. Придбати квитки можна буде і у касах "Арени Львів", і онлайн на сайті shakhtar.com.
З 26 до 29 січня квитки надійдуть у продаж для зареєстрованих уболівальників Львова. Це фани, які заповнювали анкети в касах "Арени Львів" та роздрібній мережі пунктів продажу при купівлі квитків на матчі "Шахтаря" в чемпіонаті України. Кожен такий уболівальник отримає СМС-повідомлення зі спеціальним кодом на мобільний телефон, номер якого був вказаний в анкеті. Пред'явивши касиру отриманий код, фани зможуть гарантовано купити до 2 квитків за ціною вільного продажу в касах "Арени Львів".
З цього ж дня відкриють доступ до онлайн-продажу на сайті tickets.shakhtar.com, але скористатися онлайн-сервісом зможуть тільки ті вболівальники, які купували квитки он-лайн на сайті на матчі ЧУ в першому колі чемпіонату.
Третій етап триватиме з 30 січня до 1 лютого. У цей період до кас "Арени Львів" запрошують вболівальників, які купували квитки на матчі «Шахтаря» в груповому етапі Ліги чемпіонів – 2014/15. Кількість фанів, які отримали право покупки, визначать жеребкуванням. Кожен такий уболівальник також отримає СМС-повідомлення зі спеціальним кодом і зможе придбати до 2 квитків в касах "Арени Львів".
З 30 січня до покупки квитків приєднаються вболівальники, які придбавали квитки онлайн на матчі Ліги чемпіонів. Кожному такому любителю футболу надішлютьь на електронну адресу, вказану при реєстрації на сайті shakhtar.com, і відкритий доступ на покупку квитків за ціною вільного продажу в будь-якій категорії.
Тільки після цього квитки надійдуть у вільний продаж. Скористатися правом їх придбання в цей період зможуть любителі футболу, які заздалегідь зареєструються на сайті shakhtar.com за програмою "Листок очікування".
Вартість квитків на матч "Шахтар" – "Баварія":
Standard: 100, 150, 200, 300 та 400 грн.
Club 1936: 1 000 грн.
Business Club: 4 500 та 5 000 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення