Школа Волонтерів у Тернополі

Школа Волонтерів у Тернополі

У жовтні та листопаді у Тернополі пройде курс занять для волонтерів. На реалізацію власних проектів школа волонтерів дає час від грудня по червень. Кожна молода людина, яка бажає підвищити свій особистий та професійний потенціал має зацікавитись цим заходом.

Шляхом неформального навчання та соціальних проектів організатори обіцяють волонтерам досвіт у набутті практичних навичок.

Що отримають учасники? Вони знатимуть: хто такий волонтер; які можливості відкриває волонтерська діяльність; як долучитися до міжнародних волонтерських програм; техніки ведення діалогу; прийоми роботи з агресією; методи вирішення конфліктів; способи психологічного самозахисту; інструменти роботи з різними цільовими групами; як працюють державні та неурядові організації; основи проектного менеджменту. Учасники навчаться: вести діалог; діагностувати та вирішувати конфлікти на ранніх етапах; використовувати методи фасилітації з різними цільовими групами; організовувати та проводити соціальні заходи та акції; працювати з документацією (аплікаційні форми, мотиваційні листи); розробляти та реалізовувати власні проекти.

Отриманий досвід можна зазначити в резюме, що високо цінується закордонними освітніми закладами та міжнародними компаніями. Це також розширення кола спілкування та професійних зв’язків. По закінченню Школи видається сертифікат та особиста книжка волонтера.

Реєстраційний внеок - 200 грн.

Для участі необхідно заповнити анкету

Кінцевий термін реєстрації – 30 вересня.

Контакти: 096 506 67 07 (Мар’яна).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення