Скуштуй торти від кондитерської Цукерка

Скуштуй торти від кондитерської Цукерка

Всі анонси від: Цукерочка

Сімейні свята, а також посиденьки у колі близьких друзів рідко обходяться без солодкого столу. Господині дуже часто, коли починають готуватися до подібних заходів, просто не знаходять часу на приготування найголовнішого – десерту. У такому випадку вихід лише один – замовити торт. Таким чином є можливість зекономити свій час і отримати професіонально випечений десерт, гарно оформлений та за раціональною ціною.

Ви вже намагалися знайти компанію, котра пропонує таку послугу у Тернополі? Підходящий для вас варіант знаходиться у торгівельно-розважальному центрі «Подоляни». Так одного разу, коли будете там на шопінгу, обов’язково зверніть увагу на кафе «Цукерка». Там не тільки меню з великою кількістю позицій та вітрина, що причаровує розмаїттям десертів, а й майстри, які готові виконати будь-яку вашу солодку гастрономічну забаганку.

Чому саме «Цукерка»?

Кондитерська «Цукерка» та її талановиті майстри зроблять усе, щоб ви були задоволені. Досконалим у десертах буде усе:

  • смак;
  • аромат;
  • зовнішнє оформлення.

Кожен з працівників відповідально ставиться до усіх замовлень. Продукція виготовляється за допомогою новітнього обладнання та найсучасніших спеціалізованих пристосувань. Торт на замовлення буде відповідати усім вимогам та стандартам якості. Десерт буде саме таким, яким ви його уявляєте, за це відповідають дипломовані майстри. Усі інгредієнти є безпечними для здоров’я та смачними, саме тому випічка тортів від цієї компанії користується величезним попитом серед тих, хто живе у місті Тернопіль.

Торти від кондитерської: смак, знайомий з дитинства

Хочете, щоб десерт сподобався абсолютно усім гостям свята? Це означає, що треба обрати для замовлення щось універсальне і знайоме кожному з дитинства. «Цукерка» пропонує своїм замовникам саме рецепти класичних виробів:

  • «Наполеон» - найніжніший десерт вашого дитинства. Майстри виготовляють його з стандартним рецептом: слойоні коржі вкривають заварним кремом.
  • «П’яна вишня» - смачненьке для дорослих. Коньяк, згущене молоко та бісквіт з вишневим доповненням – це багате смакове поєднання.
  • Торт з чорносливу - такий точно робила ваша мама чи бабуся. Медові коржі зі сметаною контрастують за смаком з пряним чорносливом. Це вибір істинних гурманів.
  • Пиріг з яблуками – найпростіший варіант, та він так сподобається гостям Вони будуть здивовані тим, як ви встигли приготувати таку смакоту.

У нагоді буде й випічка кексів. Ці смаколики стануть чудовим доповненням до основного великого десерту. Для знавців високої кухні у кондитерській пропонується «Тірамісу» (бісквіт з сиром маскарпоне) та десерт під назвою «Снікерс» - для любителів горіхової насолоди. Прийшов час вам на своєму прикладі пересвідчитися у тому, що випічка у цій кав’ярні варті уваги. Замовлення можна зробити, завітавши до закладу та поспілкувавшись з адміністратором закладу або безпосередньо з кондитером. Зі смачною випічкою від кондитерської у вас вийде на всі сто відсотків гарне свято!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення