Спа-процедури для рук: позитивний вплив на здоров’я. Цікавою інформацією поділиться салон «Орієнт Спа»

Спа-процедури для рук: позитивний вплив на здоров’я. Цікавою інформацією поділиться салон «Орієнт Спа»

Всі анонси від: спа-салон Orient SPA

Наші руки щоденно піддаються шкідливому впливу. Тут свою роль грає погана якість води, агресивні миючі засоби, нехтування зволоженням шкіри рук, шкідливе випромінювання ультрафіолету. Спа-процедура, що націлена на покращення стану рук, впливає і на інші органи нашого тіла. Про це докладніше розповість салон «Орієнт Спа».

Тернопільський спа-салон Orient SPA знає про догляд за руками все. А що знаєте Ви?

Руки видають наш вік, спосіб життя і стан здоров’я. Ця проблема актуальна не тільки для жінок, тому варто їй приділяти увагу кожному. В першу чергу варто нагадати про використання гумових рукавичок, які треба одягати при контакті з будь-яким агресивним хімічним засобом. Звичайно, це не звільнить Вас від клопоту у догляді, але суттєво полегшить ситуацію. Також не забувайте про своєчасний манікюр, використовуйте скраби та креми. Особливо корисним є масаж рук, який посилює відновлення шкіри та покращує її стан.

На руках і долонях розташована велика кількість точок, що здатні впливати на роботу нашого організму. Натискаючи ті чи інші місця можна повністю усунути або полегшити наступні хвороби:

  • Підвищений тиск.
  • Оніміння кінцівок.
  • Нервова збудливість та роздратованість.
  • Аритмія, болі в серці.
  • Зубний і головний біль.
  • Хронічне безсоння.
  • Бронхіальна астма, задишка тощо.

Як бачите, спа для рук також має чимале значення! Довіртеся гідному масажистові, щоб у короткі терміни та без прийому медикаментів поліпшити своє здоров’я.

Справжній тайський масаж у Тернополі? Салон «Орієнт Спа» зекономить Ваші гроші на поїздку до Таїланду!

У ТРЦ «Подоляни» знаходиться справжнісіньке тайське диво – спа-центр «Орієнт Спа». Там працюють професійні та досвідчені масажисти родом із Таїланду. Це єдиний салон, що може похизуватися такими талановитими майстрами і запропонувати різноманітні види тайського масажу. До речі, діточкам там також допомагають покращити фізичну форму і поставу, тому беріть усю родину і гайда на спа-процедури!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення